Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zákazníčky jačali hrôzou: V kaderníctve sa zjavil tento duch!

Hrôzostrašná tvár vydesila ženu takmer na smrť Zobraziť galériu (3)
Hrôzostrašná tvár vydesila ženu takmer na smrť (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Čierny humor očividne nie je cudzí pracovníčkam jedného amerického kaderníctva. Pre svoje zákazníčky totiž pripravili prekvapenie ako vystrihnuté z nejakého hororu. Keď sa usadili do kresla, v zrkadle pred nimi sa z ničoho nič zjavila desivá tvár dievčaťa. To však nebolo všetko; príšera sa k nim ešte aj priplazila.

Trik je súčasťou propagácie druhého dielu filmu Posledné vyháňanie diabla, ktorý sa čoskoro objaví v kinách. Fungoval tak, že jeho tvorcovia použili špeciálne zrkadlo, za ktorým sedela herečka. V kaderníctve navyše v inkriminovanom čase bežal hororový film, aby navodil strašidelnú atmosféru.

Keď sa v zrkadle objavila mladá žena prvýkrát, kaderníčka sa tvárila, akoby sa nič nedialo, hoci klientka bola strachom bez seba.

Zákazníčky jačali hrôzou: V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Potom sa ale strašidlo začalo plaziť k nim a všetky ženy vrátane personálu zobrali nohy na plecia, píše portál Novinky.cz.

Zákazníčky jačali hrôzou: V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Kaderníčky to však po chvíli nevydržali a začali sa smiať. Zákazníčky sa tak rýchlo dovtípili, že išlo len o žart.

Podobné scény sa objavili aj minulý rok v brazílskom televíznom programe The Silvio Santos show. Producenti strašili ľudí vo výťahu, keď do neho na ich pokyn cez uvoľnené panely vliezlo dievča s hororovým mejkapom. Keďže odtiaľ nebolo úniku, niektorí od hrôzy takmer zinfarktovali.

Duch v zrkadle kaderníctva

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu