Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tajomná mimozemská príšera z Mexika: Po 5 rokoch odhalili pravdu!

(Zdroj: science channel)

HOLLYWOOD - Odkedy ľudia vyliezli z jaskýň, v úžase hľadeli na hviezdy a špekulovali nad tým, čo je tam vonku a či nás navštívili aj tvorovia z iných planét. Odpovede na tieto otázky, ktoré nás mátajú od nepamäti, teraz hľadá nový program televízie Science Channel, ktorý sa venuje rozlúšteniu mimozemských záhad.

"Kombináciou high-end rekonštrukcie, vedeckých testov a znaleckých posudkov, odhalíme rad prepracovaných podvrhov, prírodných javov a neznámych tvorov, aby sme prebádali večnú fascináciu človeka mimozemskými bytosťami," tvrdia hollywoodski tvorcovia, ktorí sa v prvom dieli zamerali na záhadného tvora z mexickej dediny Metepec.

Toho v roku 2007 objavil farmár Marao Lopez živého vo svojej pasci na škodcov, ale z nevysvetliteľného dôvodu sa ho rozhodol utopiť, čo sa mu podarilo až po dlhých hodinách. Samozrejme po ukázaní približne 50 cm vysokej príšery úradom, sa tento nález okamžite stal senzáciou.

Miestny veterinár vyhlásil, že nejde o žiadneho známeho živočícha, a tak mu vedci odobrali vzorky tkania, kostí, vlasov a kože za účelom zistenia DNA. Ich výsledky však prekvapili ešte viac, keď dospeli k záveru, že žiadnu nemá. Podľa iných však ide o podvod, pretože názov laboratória, kde testy mali robiť, sa nedal overiť.

Domnienku, že išlo iba o nemiestny žart, teraz potvrdil aj seriál, v ktorom sa nezávislí vyšetrovatelia zhodli, že "mimozemšťan" je vlastne len úbohá malá opica, ktorá bola stiahnutá z kože a prišla aj o svaly. Monštrum doteraz známe ako "Vreštiaci démon z Metepecu," sa tak zaradilo medzi ďalších členov Siene UFO hanby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu