Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mysteriózna príšera z Tenby: Na pláž vyplavilo záhadného tvora!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thesun.co.uk)

TENBY - Na pláž v Južnom Walese vyplavilo telo tajomného tvora, ktorý má podľa svedka Petra Baileyho (27) "tvár koňa, telo prasaťa a pazúry medveďa". Bezsrstú mŕtvolu objavil v piesku v Tenby pri prechádzke so psom.

Mladík bytosť odfotil a snímku poslal tamojšej mestskej rade. Jej hovorca neskôr vyhlásil, že nafúknuté telo patrilo Jack Russell teriérovi. Peter ale trvá na tom, že metrové "monštrum" je príliš veľké, než aby to bol pes.

"Išlo o nechutne vyzerajúcu vec. Na prvý pohľad mala tvár koňa, pazúry medveďa a telo prasaťa. V dôsledku rozkladu pravdepodobne prišla o väčšinu srsti," opísal svoje dojmy Bailey.

Portál thesun.co.uk ukázal zábery Dr Danovi Formanovi z vedeckého oddelenia univerzity vo Swansea, ktorý má svoju vlastnú teóriu o totožnosti "beštie z Tenby". "Je ťažké určiť to na základe fotografie, ale súdiac podľa veľkosti a skutočnosti, že má päť prstov, mohol by to byť jazvec."

Noviny West Telegraph požiadali o vyjadrenie ďalších zoológov, ktorí uviedli, že je to buď jazvec alebo pes. Nie je to však prvýkrát, čo na pláž vyplavilo tajomného tvora, ktorého identita zostala zahalená rúškom tajomstva. Pod Brooklynským mostom v New Yorku zažili obyvatelia minulý rok niečo podobné

Mysteriózna príšera z Tenby:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thesun.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu