Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vychutnajte si exkluzívne francúzske vína v pohodlí Vášho domova

Sprievodcom touto špeciálnou brožúrou je známy český herec a milovník francúzskych mokov Marek Vašut
Sprievodcom touto špeciálnou brožúrou je známy český herec a milovník francúzskych mokov Marek Vašut (Zdroj: Lidl)

Vďaka spoločnosti Lidl môžete už od prvého decembrového týždňa spoznať vychýrené francúzske vinárske oblasti. Obchodný reťazec Vám dá na výber z takmer troch desiatok druhov lahodného moku z krajiny galského kohúta, samozrejme za vynikajúce ceny. Lidl sa pre veľký záujem zákazníkov rozhodol nadviazať na podobnú akciu zo začiatku októbra.

 

Francúzsko je svetoznáme ako vlasť gurmánov a vo veľkej miere za to vďačí výborným vínam, „nápoju bohov“. „Vo víne je pravda“, „Dobré víno rozveseľuje srdce človeka“, to sú len dva z mnohých citátov na adresu tohto výnimočného nápoja. Samozrejme, nie je víno ako víno. Ak si chcete vychutnať zaručenú kvalitu, nemusíte prácne hľadať poklady vo svetoznámych francúzskych vinárskych pivniciach a siahnuť pritom hlboko do vrecka. Lidl pre Vás pripravil unikátnu a pritom cenovo dostupnú kolekciu z Alsaska, Burgundska, Bordeaux či Údolia Rhôny. Celkovo 29 druhov vín (ročníky 2007 – 2011) je zárukou, že si vyberie skutočne každý.  Mnohé z nich sa navyše môžu pochváliť prestížnymi oceneniami.

Súčasťou ponuky je brožúra s podrobným popisom jednotlivých vín. Pomôže vám zorientovať sa v spleti názvov a charakteristík, ktoré často počúvame len z úst sommeliérov a pre väčšinu populácie nie sú celkom známe. Poradí, ako si môžete zostaviť svoju vlastnú zbierku znamenitých vín. Sprievodcom touto špeciálnou brožúrou je známy český herec a milovník francúzskych mokov Marek Vašut. Z množstva zaujímavých informácií oceníte najmä odporúčania o ideálnej kombinácii vína s konkrétnymi pokrmami.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu