Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Spomienka na roky minulé: Sex a veci s tým súvisiace za čias socializmu!

Pamätná scéna z kultového filmu Vrchní prchni Zobraziť galériu (3)
Pamätná scéna z kultového filmu Vrchní prchni (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Sex už zďaleka nie je také tabu, ako tomu bývalo za minulého režimu. Hoci hovoriť o ňom bolo takmer zakázané, jeho praktikovanie sa z pochopiteľných dôvodov obmedziť nedalo. Bola to totiž jedna z mála činností, ktorá bola vzrušujúca a legálna zároveň.

Kondómy? Prerušovaná súlož to istí!

Pred pádom železnej opony sa o sexe príliš nehovorilo. A už vôbec nie o strašiakovi menom AIDS. Mnoho Slovákov aj Čechov preto na ochranu príliš nedbalo. Najmä pokiaľ išlo o oslavy typu MDŽ, ktoré sa často zvrhávali v tie najbláznivejšie orgie. Najčastejšou ochranou pred tehotenstvom bola vtedy prerušovaná súlož, o ktorej sa ale mnohé ženy presvedčili, že nie vždy stopercentne fungovala. Napriek tomu, že kondómy sa dali bežne kúpiť v papierových vreckách, ľudia sa ich akosi stránili.

Spomienka na roky minulé:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: digitalnewsagency.com)

Žiletka? To je čo?

Čo dnes väčšina zo žien považuje za samozrejmosť, mnohé členky nežnejšieho pohlavia pred pár desiatkami rokov vôbec neriešili. Chlpy vytŕčajúce spod pazúch im vôbec neprekážali. Ba naopak; na mužov vraj pôsobili ako afrodiziakum. V súčasnosti by už ale s bobrom asi neobstáli.

Spomienka na roky minulé:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: listal.com)

Spodná bielizeň

Čím väčšie, tým lepšie. Týmto heslom sa zrejme riadili výrobcovia spodnej bielizne za socializmu. Veľkosť XS by ste v obchode nenašli. Najpopulárnejšie medzi ženami boli biele bavlnené nohavičky. Teda, niežeby mali na výber. Podprsenky sa tiež nenosili bohvieaké; väčšinou zakrývali viac kože, ako bolo potrebné.

Porno? Neblázni!

Koho už v dnešnej dobe pohoršujú odhalené prsia v časopise?! Mnohí muži si ich už pomaly ani nevšimnú a len prevrátia stranu. Čo by ale kedysi dali za to, keby frekvencia výskytu nahých žien v magazínoch bola aspoň o niečo väčšia! Kochať sa tak mohli aspoň pohľadom na natriasajúce sa ženy v programe Cvičme v rytme. To isté platí o porne. Vrcholom erotickej produkcie bola v minulosti scéna sa sprchujúcou sa Dádou Patrasovou vo filmovom trháku Vrchní prchni. Dnes už možno film pre dospelých dostať (či skôr stiahnuť) kedykoľvek a kdekoľvek.

Spomienka na roky minulé:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu