Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Premiér Fico odhalil tajomstvá svojho manželstva: Dôchodkyne v sále mu nadšene tlieskali!

Zo smeráckych turné pri príležitosti MDŽ sa stala tradícia.
Zo smeráckych turné pri príležitosti MDŽ sa stala tradícia. (Zdroj: SITA)

PEZINOK – Smerácke turné po kultúrnych domoch pri príležitosti Medzinárodného dňa žien je v plnom prúde. Členovia vlády pred preplneným publikom vtipkujú a ženám v sále skladajú komplimenty. Hneď počas prvého výjazdu v Pezinku však premiér Robert Fico nečakane poodhalil čosi zo svojho vzťahu k manželke.

 

Počas dvoch týždňov členovia Smeru prechádzajú mestami po celom Slovensku a zabávajú nadšené ženy. Kým Robert Kaliňák už dlhé roky vystupuje ako fešák strany, nový minister financií Peter Kažimír sa ujal roly zabávača. Historka o tom, ako vyrastal v polepšovni, kde jeho mama pracovala ako vychovávateľka, vzbudila smiech a potlesk publika. „Viete si predstaviť mojich najlepších kamarátov,“ dodal so šibalským úsmevom.

Tradičnému vtipkovaniu sa nevyhol ani Fico, ktorý však nečakane vytiahol podrobnosti o tom, ako sa zoznámil so svojou manželkou Svetlanou, s ktorou čoskoro oslávi 25. výročie sobáša. „19. marca budem mať 25. výročie, kedy som sa oženil a to som ešte 6 rokov predtým chodil s mojou manželkou, čiže v podstate sme spolu už 31 rokov. To už je na medailu odvahy,“ zabával premiér publikum.

Za to, že sa s ňou oženil, zodpovedá podľa Fica učiteľ tenisu. Kvôli tomuto športu sa Fico preradil do krúžku, ktorý navštevovala práve jeho žena. „A sadol som si tak nesmelo hneď na prvom seminári úplne dozadu, lebo som nikoho v tom krúžku nepoznal a zrazu nejaká otázka prišla od pedagóga. Ja som zdvihol ruku, som sa prihlásil, ja som vždy veľmi aktívny, som pochopiteľne odpovedal. A jedna žena nielenže otočila krk, ale otočila aj celú hlavu. Pozrela sa na mňa a doteraz ju mám doma,“ načo nasledoval hurónsky smiech nadšených zväčša starších žien v publiku. Zdá sa tak, že smerácki predáci vedia, ako na ženy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu