Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Očkovanie - prevencia alebo hrozba?

Očkovanie – prevencia alebo hrozba?
Očkovanie – prevencia alebo hrozba?

Očkovať či neočkovať? To je otázka, ktorú si dnes čoraz častejšie kladú mnohí rodičia. Skeptický prístup a zložitosť ich rozhodovania posilňujú príbehy v médiách o deťoch, ktoré po vakcinácii ochoreli, ostali postihnuté, alebo umreli. Na druhej strane však choroby ako sú záškrt, čierny kašeľ, tetanus, detská obrna i tuberkulóza vzali život miliónom ľudí po celom svete. Práve vďaka očkovacím programom sa podarilo tieto hrozby dostať pod kontrolu.

Na pultoch kníhkupectiev sa začiatkom novembra objavuje kniha ruského lekára Alexandra Kotoka, ktorá sa detailne venuje problematike očkovania. Formou dialógu prináša odpovede na mnoho aktuálnych otázok a ponúka čitateľovi pomoc pri orientovaní sa v záplave protichodných informácií. Autor spracoval tému veľmi zrozumiteľne i pre rodičov - laikov s cieľom vyprovokovať zamyslenie a diskusiu s rodinným lekárom pred očkovaním.

Titul Očkovanie v otázkach a odpovediach pre premýšľajúcich rodičov bude krstom uvedený do života na knižnom veľtrhu Bibliotéka v piatok 9. novembra o 13:00.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu