Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

TOP spôsoby, ako prísť o mobilný telefón: Stratil sa mi v krave!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: poopsenders.com)

LONDÝN - Pomaly sa blíži koniec roka a začínajú sa objavovať rôzne rebríčky hodnotiace to či ono. Zaostať nechcela ani istá britská poisťovňa, ktorá si dala tú námahu, že zostavila zoznam najbizarnejších spôsobov, ako prišli jej zákazníci o mobilný telefón.

Hoci sa zdá, že práca poisťovacích agentov je pekne nudná záležitosť, nemusí tomu byť vždy tak. Najmä keď sa ich ľudia snažia presvedčiť, že naozaj nemohli za to, že svoj mobil spláchli v záchode alebo ho uchmatla čajka. Úradníci všetky historky riadne prešetrili a väčšinu z nich, možno pre niekoho prekvapujúco, vyhodnotili ako pravdivé, pričom majiteľom uznali nárok na náhradu škody. Ponúkame niektoré zo šťavnatých príbehov ako malú chuťovku.

- istý farmár z Devonu tvrdil, že iPhone sa mu stratil v kravy, keď si ním svietil pri tom, ako zvieraťu pomáhal na svet priviesť mladé. Telefón sa neskôr našiel, bol už ale nepoužiteľný.

- žena z Nottinghamu zapiekla svoju Nokiu do narodeninovej torty, ktorú robila pre dcéru. Mobil teplo v rúre "neprežil".

- obyvateľka Walesu sa so svojím kokeršpanielom prechádzala po pláži, keď k nej v jednej chvíli priletela čajka a ukradla jej telefón z ruky.

- tridsaťročný mladík prišiel o mobil počas toho, ako ním cez okno auta filmoval opice v safari parku v anglickom grófstve Wiltshire. Jedna z nich k nemu skočila a uchmatla ho.

- zamilovaný párik plaviaci sa na výletnej lodi stratil telefón pri napodobňovaní slávnej scény s rozpaženými rukami z filmu Titanic. Keď sa chceli pri tom odfotografovať, mobil im vypadol z ruky do mora.

- sexuálna dračica z Devonu si chcela spríjemniť chvíle osamote tým, že si BlackBerry strkala do miest, kam naozaj nepatrí. Dôsledkom toho sa pokazila jeho vibračná funkcia.

- štyridsaťročnému manažérovi spadol mobil do záchoda. Keď si vyzliekal nohavice, vypadol mu zo zadného vrecka.

- pyrotechnik z Plymouthu svoj iPhone doslova vyhodil do vzduchu. Počas čísla, ktoré predvádzal na Národných majstrovstvách v ohňostrojoch, ho nedopatrením nechal v zóne výbuchu a keď sa pre neho potom vrátil, už tam samozrejme nebol. Jeho zvyšky zrejme ešte doteraz poletujú niekde v atmosfére.

-dvadsaťštyriročná slečna z Liverpoolu priznala, že telefón pri hádke hodila po svojom priateľovi, pretože zistila, že ju podvádza. HTC ho ale minul a narazil do steny. Utrpel "ťažké zranenia".

- fanúšik britskej kapely Blur nebol ochotný zainvestovať do kúpy lístka na ich koncert v Hyde Parku a tak si ho chcel aspoň nafilmovať na iPhone. Vyliezol na neďaleký strom, z ktorého mal perfektný výhľad. Čo čert nechcel, mobil sa mu vyšmykol z rúk a skončil na zemi.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu