Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Nahota v televízii: Blondínka sa vyzliekla v priamom prenose!

(Zdroj: vimeo)

KYJEV - Ukázať obnažené prsia v priamom prenose arabskej televíznej stanice Al-Džazíra sa pokúsila aktivistka ukrajinského hnutia Femen Inna Ševčenkova. Zodpovedala tak na otázku, či je nahota lepšia ako burka zahaľujúca ženu. Kamera v parížskom televíznom štúdiu pohotovo zabrala moderátorku. Tá vraj niečo podobné čakala a oznámila divákom, že Ševčenkova bude v relácii účinkovať ďalej len hlasom bez obrazu. Video sa objavilo na webe hnutia Femen.

Hnutie Femen pristupuje k nahote ako k ženskej zbrani. "Podkopeme základy patriarchálneho sveta a našou chytrosťou, nahotou, sexom a prefíkanosťou do neho vnesieme paniku a nervozitu," píšu na svojich internetových stránkach femen.org.

Moderátorka večerného programu "The Stream" chcela, aby sa Ševčenkova vyjadrila k svojmu výroku, či je nahota lepšia ako zahalenie v burke. Feministka odpovedala, že "burka je znamením neslobody, nie je to ženský odev, ale mužský, ktorý muži obliekajú ženám".

Ševčenkova chcela využiť široké publikum známej arabskej televízie k ďalšej škandalóznej demonštrácii, ale ako si stihla dať dole z hlavy typický ukrajinský veniec a vyzliecť sa, kamera už zaberala moderátorku.

Pôvodne ukrajinské hnutie Femen bojuje za práva žien a Ševčenkova je jeho hlavnou postavou. Ševčenkova odišla z Ukrajiny koncom leta do Francúzska. Teraz v Paríži organizuje s kolegyňami nahé protesty a v multikultúrnom prostredí francúzskeho veľkomesta lákajú nové členky všetkých rás a náboženstiev.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu