Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Kam sa hrabe notebook: Vysokoškolák pobavil učiteľa aj spolužiakov!

(Zdroj: banditi.cz/youtube)

PRAHA - Skupinka mladých bláznov z Česka, ako si sami hovoria na svojej stránke, sa rozhodla svojským spôsobom osviežiť hodinu robotiky na ČVUT v Prahe. Na realizáciu originálneho nápadu im stačila jediná vec, písací stroj. To, ako sa im s jeho pomocou podarilo dodať prednáške nový rozmer, si môžete pozrieť vo videu.

Pri úvodnom pohľade na stíchnutú sálu, v ktorej sa ozýva iba hlas vyučujúceho, nič nenaznačuje, že by sa tu odohrávalo niečo neobvyklé. Študenti s notebookmi na stolíkoch si sem-tam robia poznámky a čas plynie úplne štandardne až do chvíle, kedy sa na zábere zjaví mladík s krabicou. Sadne si, vytiahne z nej písací stroj, vloží doň papier a začne písať. Vtedy sa aulou rozľahne ohlušujúci zvuk kláves, ktorý spôsobí, že sa k nemu všetci otočia. A keď na konci riadku stroj cinkne, miestnosť naplní výbuch smiechu.

Treba však uznať, že učiteľ zobral tento výstrelok s chladnou hlavou a snažil sa prednášať ďalej, ale napokon to vzdal, a predsa len venoval študentovi niekoľko slov: "Ja som mal tiež taký písací stroj, ale s takými akoby vankúšikmi, ktoré prežrali mole." Kontra mladíka nedala na seba dlho čakať a veľmi slušne mu odpovedal: "To je môj prvý, tento." Samozrejme to vyvolá ďalšiu vlnu pobavenia.

"Ja vždy poviem nejakú vetu a urobím pauzu, aby ste si to stihol zapísať," prejaví prednášajúci zmysel pre humor, čo študent ocení súhlasným prikyvovaním hlavy. Po prestrihu je už mladík na odchode, ale zvládne ešte objasniť dôvod svojich školských peripetií: "No, no, ja opakujem už, si nestíham písať tie poznámky, kvôli tomu opakujem stále."

Písací stroj na prednáške

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu