Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Centimetre od smrti: Vlak takmer zoťal dievčaťu hlavu!

Kým sa dievča usmieva do kamery, za ňou sa rúti vlak.
Kým sa dievča usmieva do kamery, za ňou sa rúti vlak. (Zdroj: YouTube)

USA - Zábavka mladých ľudí vo vlaku takmer skončila smrťou dievčaťa. Stačilo pár centimetrov a pochabá tínedžerka mohla prísť o hlavu.

Partia sa pri cestovaní dobre baví a spoločne strávené okamihy si zvečňuje na fotoaparát či kameru. Zrazu však jeden z mladíkov dostane "skvelý" nápad na super zábery a dievčaťu povie, aby sa vystrčilo z okna, čo aj urobí. Kým jej prudký vietor strapatí vlasy, zloží si slnečné okuliare a snaží sa usmievať. V tej chvíli však okolo nej prehrmí vlak na vedľajšej koľaji. Ako ukazuje video, stačilo pár centimetrov a mohla byť o hlavu kratšia.

Vo vozni zrazu prepukne šok, ale aj všeobecný smiech a kamaráti sa jej pýtajú, či je v poriadku. Otrasené dievča však s pobavením iba sedí na zemi medzi sedadlami a s rukou na ústach hovorí: "Ah, môj bože. Ah, môj bože."

Podľa popisu pod videom, ktoré umiestnil na Youtube užívateľ z amerického Pittsburghu, sa pokojne mohla stať kandidátkou na Darwinovu cenu. Tú získajú tí, ktorí sa sami zniesli zo sveta nejakým bizarným a hlavne hlúpym spôsobom a vyradili sa tak z ľudského genofondu.

Pochabosť vo vlaku

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu