Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šťastie aj muky: Rachel zažije za 8 hodín stovky orgazmov!

Rachel má osemhodinové orgazmy
Rachel má osemhodinové orgazmy (Zdroj: The Sun)

ATLANTA - Vydatá mamička z americkej Atlanty, ktorú v televíznom dokumente pomenovali iba ako Rachel, je jednou z mála žien trpiacich syndrómom trvalého sexuálneho vzrušenia. Jej viacnásobný orgazmus niekedy trvá až osem hodín.

Rachel diagnostikovali zriedkavý syndróm po narodení prvého dieťaťa. "Orgazmy prídu každých 30 sekúnd po dobu štyroch až šiestich, alebo aj ôsmich hodín. Keby som sa ich nesnažila ovládnuť, boli by ich stovky," hovorí žena, ktorá sa vtedy radšej venuje upratovaniu. Podľa jej slov bez sebakontroly by nemohla ani odísť z domu.

Ak by si však niekto myslel, že mať v posteli takú dračicu je výhra, je na omyle. Manželia zhodne tvrdia, že je to dvojsečná zbraň. Na jednej strane zábava, na druhej prichádzajú v tých najnevhodnejších chvíľach.

Iné pacientky, ktoré v dokumente vystupovali, uviedli, že syndróm predstavuje pre ne veľký problém. "Niektorí ľudia si mysleli, že som posadnutá démonom, alebo že snáď niekto preklial moje lono," prezradila Heather z Južnej Karolíny, ktorá so svojím mužom nemala sexuálny styk už roky a spávajú oddelene.

Ďalšia nešťastnica z Los Angeles radšej opustila svojho manžela, pretože bola príliš v rozpakoch, aby mu povedala o svojom stave. A takých žien, ktoré sa zaň hanbia je oveľa viac. Syndrómom trvalého sexuálneho vzrušenia trpí približne 100 žien po celom svete. Mnoho obetí však lekára nikdy nevyhľadá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu