Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z invalida modelkou: Rumunka (23) po páde z okna ohuruje dokonalou figúrou!

Z Andrey sa možno stane úspešná modelka Zobraziť galériu (2)
Z Andrey sa možno stane úspešná modelka (Zdroj: YouTube)

BUKUREŠŤ - Andrea mala kedysi veľký sen, chcela sa stať modelkou. Pred šiestimi rokmi jej ho ale zhatil incident, keď vypadla z okna. Lekárom sa ju podarilo zachrániť, trvalo však veľmi dlho, než sa úplne uzdravila. Mladej žene sa teraz jej veľká túžba predsa len zrejme splní; dokonca má za sebou už prvé fotenie.

Keď mala Andrea Mocanuová sedemnásť rokov, vypadla zo siedmeho poschodia bytu svojho lekára (46), u ktorého bola na návšteve. Muža podľa portálu tvnoviny.sk krátko nato obvinili z pokusu zo znásilnenia a pokusu o vraždu.

Dievčina akoby zázrakom dvadsaťmetrový pád prežila, utrpela však ťažké zranenia, kvôli ktorým takmer skončila na vozíku. Chirurgom sa ju podarilo dať dokopy, jej telo však museli doslova kúsok po kúsku poskladať.  V túžbe stať sa modelkou sa nebojí ani vyzliecť.

Mladú Rumunku psychicky nepoložila ani dlhá a náročná liečba, ktorú musela absolvovať. Teraz by už asi sotva niekto povedal, že ako tínedžerka bola tak doráňaná, že ju prakticky nespoznala vlastná mama. Dievčina sa preto rozhodla si splniť svoj dávny sen, pre ktorý sa neváha ani vyzliecť. Postavila sa pred objektív a pózovala ako profesionálka, a to len v ultrakrátkej blúzke a sexi pančuchách.

Z invalida modelkou: Rumunka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: nefiltrat.ro)

"Páči sa mi predvádzať svoje telo. Myslím si, že každá pekná žena sa aspoň raz v živote pohráva s myšlienkou, že nafotí fotografie s erotickým nádychom. Mne osobne by nevadilo vyzliecť sa úplne. Fotografie ale nesmú byť vulgárne," vysvetlila Andrea, ktorá momentálne pracuje ako asistentka v stavebnej fire.

Z invalida modelkou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu