Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozprávková žiadosť o ruku: Kvety od neznámych, potom prišiel šok!

Terese podávali kvety úplne neznámi ľudia
Terese podávali kvety úplne neznámi ľudia (Zdroj: YouTube)

BOSTON - Toto naozaj nečakala! Teresa Esleyová z Bostonu nechápala čo sa deje, keď jej neznámi ľudia v prístave začali nosiť kvety. Po chvíli vysvitlo, že "vinníkom" nebol nikto iný ako jej priateľ, ktorý ju týmto netradičným spôsobom požiadal o ruku.

Na internete sa v poslednom čase množia videá zachytávajúce tie najromantickejšie žiadosti o ruku. Jedným z nich je bezpochyby jedno, ktoré sa na serveri Youtube objavilo začiatkom augusta. Jeho hlavným protagonistom je sympatický pár, ktorý spolu chodí už nejaký ten rok.

Mladík známy len ako Jack si dal tú námahu, že pre svoju priateľku zorganizoval neďaleko Inštitútu súčasného umenia hromadnú akciu, do ktorej sa zapojili stovky neznámych ľudí. Toto miesto si vybral preto, že práve tam absolvovali prvé rande.

K Terese začali po chvíli húfne prichádzať ľudia, ktorí jej odovzdávali biele a ružové kvety. Keď ich držala v náručí tristo, na scénu sa vrátil Jack, tentokrát ale prezlečený do smokingu. Svoju milú, ktorá stále netušila, čo je vo veci, usadil na lavičku. Kľakol si na kolená a pred všetkými prizerajúcimi vyslovil do mikrofónu magickú vetu: "Vezmeš si ma?"

Dievčine sa na tvári zjavil úsmev a odpovedala: "Samozrejme!" Vzápätí nasledoval búrlivý aplauz a čerstvo zasnúbený párik sa odobral preč, aby mohol vzácnu chvíľu patrične osláviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu