Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Najdramatickejšia žiadosť o ruku: Miláčik, lietadlo sa rúti k zemi!

Carlie je strachom bez seba Zobraziť galériu (2)
Carlie je strachom bez seba (Zdroj: YouTube)

CHICAGO - Americký pilot Ryan Thompson zvolil veľmi neobvyklý spôsob, ako požiadať svoju priateľku o ruku. Počas nedávneho spoločného letu predstieral poruchu lietadla, čo u jeho milej vyvolalo obrovský strach z toho, že obaja zomrú. Nakoniec však predsa len bola rada, že do lietadla nasadla.

Sympatický mladík vzal svoju priateľku Carlie Kennedyovú na vyhliadkový let nad Chicagom. Po niekoľkých minútach jej so smrteľným výrazom v tvári povedal, že prestalo fungovať riadenie a podal jej krízový manuál, aby mu prečítala ďalší postup.

Atraktívnu brunetku tieto slová samozrejme vydesili, zachovala si ale chladnú hlavu a priateľa poslúchla. "Píše sa tu, že prstene sú nespojené a mali by sme začať zásnubnú procedúru. Veliaci pilot je odhodlaný byť dobrým partnerom. Poznámka - budem ťa vždy milovať a ctiť. Odpovedz mi - vezmeš si ma?," čítala prekvapená Carlie.

Vtedy jej došlo, že porucha bola len vtip s lietadlom je je všetko v úplnom poriadku. S úsmevom a veľkou úľavou si na prst nastokla zásnubný prsteň, ktorý si Ryan krátko predtým vytiahol z vrecka a povedala "áno". Na svojho budúceho manžela, ktorý ju vystavil značnému stresu, však nahnevaná nebola. "V ten moment som naozaj verila tomu, že havarujeme. Nikdy som ale nebola naštvaná, ani na sekundu," povedala Carlie.

Po momentoch strachu prišla obrovská úľava
Zobraziť galériu (2)
Po momentoch strachu prišla obrovská úľava  (Zdroj: YouTube)

Hoci sa nezvyčajné zásnuby odohrali už vo februári, video, ktoré celú udalosť zachytáva, budúci ženáč umiestnil na internet až minulý týždeň, napísal portál Novinky.cz. Odvtedy zaznamenalo niekoľko sto tisíc pozretí.

Najdramatickejšia žiadosť o ruku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu