Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

NAJžiadosť o ruku: Kúzelník (24) predviedol trik a šokoval priateľku!

Sean vyčaril prsteň a prekvapil svoju partnerku
Sean vyčaril prsteň a prekvapil svoju partnerku (Zdroj: YouTube)

NASHVILLE - Romantických, ale aj komických žiadostí o ruku sme tu už mali neúrekom. Nádejný ženích sa vždy snaží byť čo najoriginálnejší a istému americkému kúzelníkovi sa to nedávno aj podarilo. Svoju priateľku dokonale šokoval počas jedného zo svojich čísel, kedy sa mu v ruke z ničoho nič zjavil prsteň. Žene chvíľu trvalo, kým pochopila, o čo v skutočnosti ide.

Video zachytávajúce jedinečný okamih sa začína slovami dvadsaťštyriročného Seana Emoryho: "Andrea je dievča mojich snov. Chodíme spolu už päť rokov a počas tohto obdobia sme spoločne prekonali množstvo prekážok. Chcem ju požiadať tajne o ruku. Bude si myslieť, že ma natáča pri magickom triku, ale v skutočnosti pôjde o žiadosť o ruku."

Dvojica sa neskôr stretla na pôde Univerzity v Kentucky. Mladík odtrhol lístok a spolu s trochou hliny si ho vložil do ruky, pričom celý čas hovoril o kombinovaní rôznych prírodných prvkov. Potom dlaň roztvoril a čuduj sa svete, bol v nej prsteň. Nasledovala tradičná otázka "Vezmeš si ma?", na ktorú Andrea odpovedala kladne. Vzápätí od radosti svojho novopečeného snúbenca objala.

Sympatický pár sa plánuje vziať už na jar. Aj samotná svadba by sa mala niesť v magickom duchu; Sean na nej totiž prisľúbil predviesť ilúziu, aká tu ešte nebola.

Originálne zásnuby

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu