Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Romantik z olympiády: Slovenku požiadal o ruku pred celým svetom!

Eva na tento okamih určite nezabudne do konca života.
Eva na tento okamih určite nezabudne do konca života. (Zdroj: isifa)

LONDÝN - Diváci, ktorí sa prišli v sobotu pozrieť na volejbalový zápas žien na olympijských hrách v Londýne, zažili romantické prekvapenie. Najväčší dôvod na šok však určite mala Slovenka Eva Elfi Czinegeová (32), ktorú jej britský priateľ Tom Holt (33) požiadal v priamom prenose a pred 15-tisíc prizerajúcimi sa o ruku. Našťastie zaľúbenec neutrpel hanbu a jeho vyvolená povedala "áno"!

"Viem, že to bolo neobvyklé, ale mali sme lístky a ja som si pomyslel, že by to bol skvelý nápad. Bol som veľmi nervózny. Nechcete byť odmietnutý pred tisíckami ľudí, ale bol som si dosť istý, hoci nikdy si nemôžete byť istý na 100 percent," uviedol Tom pre pre britský server telegraph.co.uk.

Párik, ktorý spolu randí tri roky, sa spoznal vďaka športu, keďže obaja sú amatérskymi hráčmi plážového volejbalu v miestnom klube Adur Volleyball Club, a tak Tomovi tento spôsob žiadosti o ruku prišiel ako tá najsprávnejšia voľba.

Mladík sa dohodol s usporiadateľmi, a tí sa už postarali o zrealizovanie jeho myšlienky. Počas prestávky ich vyvolali z miest na hraciu plochu a Tomovi dali do rúk mikrofón. Prekvapená Elfi nemala ani poňatia, prečo sa zrazu stali stredobodom pozornosti.

"Nemala som tušenie, čo sa bude diať a prečo sme na piesku. Potom si kľakol na kolená a mne vyhŕkli slzy z očí," uviedla šťastná Slovenka, ktorá pred 15-tisíc divákmi nakoniec povedala svoje "áno". Dvojica sa plánuje vziať v lete budúceho roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu