Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Romantika ako hrom: Priateľku požiadal o ruku v metre plnom ľudí!

Lucy žiadosť o ruku dojala
Lucy žiadosť o ruku dojala (Zdroj: itv news/youtube)

Žiadosť o ruku je tým typom dôležitej udalosti, ktorú si zvyčajne partneri pamätajú celý život. Aj preto sa niekedy muži snažia vymyslieť originálny spôsob, ako ju uskutočniť. Rozhodne by sa mohli inšpirovať mladým Britom Adamom Kingom, ktorý svojej priateľke Lucy Rogersovej vyznal lásku v metre plnom ľudí, zorganizoval spievajúci zbor a potom pred ňu pokľakol a požiadal ju o ruku.

Dňom "D" sa pre Kinga (34) stal 1. november a za miesto romantického okamihu si zvolil podzemný vlak idúci z Londýna do Watfordu. Na trase medzi zastávkami London Euston a South Hampstead zrazu začal jeden z pasažierov spievať skladbu Lovely Day od Billa Withersa, pričom sa k nemu pridali aj ďalší cestujúci. To už zrejme Lucy (25) začala tušiť, že sa na ňu niečo chystá.

Po pár slohách dav stíchol a vtom prišiel ten najzásadnejší moment. King pokľakol pred svojou priateľkou a požiadal ju o ruku. Úplne dojatá Lucy sa chvíľu spamätávala z príjemného šoku, nakoniec neodolala a súhlasila.

Adam vraj túto dojemnú akciu plánoval už od apríla a o pomoc poprosil členov zboru, v ktorom sám spieva. Nácvik im zabral niekoľko týždňov. "Najviac som sa obával toho, že Lucy nestihne ten vlak," povedal mladý muž denníku The Daily Mail.

Prečítajte si, ako svoju polovičku nezabúda potešiť herec Ady Hajdu.

A čo bozky v manželstve, vy na ne nezabúdate?

Žiadosť o ruku v metre

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu