Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ľudia vo vytržení: Na cintoríne sa zjavil Ježiš!

Je to maľba alebo skutočná podobizeň?
Je to maľba alebo skutočná podobizeň? (Zdroj: YouTube)

BELFAST - Návštevníci mestského cintorína v írskom Belfaste sa môžu pokochať zaujímavou kuriozitou. Na kmeni spíleného stromu sa zjavil Ježiš, čo má dokazovať aj video umiestnené na internete.

Obrázok pripomínajúci tvár Ježiša Krista objavili miestni na kmeni stromu, ktorý zamestnanci cintorína vyťali minulý týždeň. Pretože "zjavenie" budilo veľkú pozornosť, rozhodol sa miestny starousadlík Sean Osborne natočiť peň na video a pochváliť sa celému svetu.

"Ide naozaj o veľkú kuriozitu. Keď sa na peň pozeráte, cítite, ako vám vstávajú chlpy na chrbte. Aby ste si to skutočne užili, musíte to vidieť na vlastné oči," povedal Osborne serveru UTV.

Vypílený strom stál pri hrobe zosnulého malého dievčatka Rebbecy Stevenovej, ktorú pochovali v auguste 1916. Nikto z miestnych si teraz vraj nedokáže vysvetliť, ako sa podobizeň na strom dostala. "Ak to niekto namaľoval, potom odviedol naozaj dobrú prácu, navyše v úplnej tichosti. Vážne neviem, o čo presne ide, ale bude zaujímavé pozorovať, aký úspech bude mať podobizeň u verejnosti. Dal som video na internet, aby si ľudia vytvorili vlastný názor," dodal Osborne.

Ježiš na cintoríne

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu