Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Stovky ľudí putujú za zázrakom: Zjavila sa Panna Mária!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Daily Mail)

KUALA LUMPUR - Stovky katolíkov sa zhromaždili k modlitbám pred nemocnicou na okraji malajzijskej metropoly Kuala Lumpur po tom, čo sa v jednom z okien objavil obraz pripomínajúci Pannu Máriu. Snímok "zázraku" sa rýchlo rozšíril prostredníctvom internetových sociálnych sietí a k nemocnici Sime Darby Medical Centre už prichádzajú zájazdové autobusy ako z Malajzie, tak napríklad z viac ako 300 kilometrov vzdialeného Singapuru, napísala agentúra AFP.

Ľudia, ktorí pred nemocnicou zapaľujú sviečky a spievajú duchovné piesne, navyše začali tvrdiť, že teraz v inom okne vidia aj obraz dospelého Ježiša Krista. "Veríme, že Mária, Matka Božia, nám zoslala posolstvo, že hľadí na nás a malajzijskú vlajku. Vidíme tiež Ježiša a on sa hýbe, nie je statický," povedala AFP Eunice Fernándezová (54), ktorá býva neďaleko nemocnice.

Otec Lawrence Andrew, redaktor malajského katolíckeho denníka The Herald, povedal, že cirkev musí preveriť a overiť autenticitu obrázkov na oknách a tiež zážitky očitých svedkov. "Musíme sa uistiť, že si ich ľudia len nepredstavujú, ale že ide o skutočné zjavenie," dodal.

Katolíci tvoria asi šesť percent v prevažne moslimskej Malajzii.

Stovky ľudí putujú za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Stovky ľudí putujú za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu