Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Panna Mária sa opäť zjavila: Tentokrát na dverách autoumyvárne!

Panna Mária na skle
Panna Mária na skle (Zdroj: sott.net)

NEW JERSEY - Alex Leiva zametal v pondelok, tak ako každé ráno, parkovisko, keď zrazu zbadal niečo, čo mu vyrazilo dych. Na dverách neďalekej autoumývačky sa objavili čudné blikajúce svetlá a oblak dymu. Keď podišiel bližšie, zistil, že je to Panna Mária!

Svedkom zjavenia matky Ježiša Krista sa začiatkom týždňa stal pracovník autoumyvárne v New Jersey. Okolo pol desiatej ho vystrašil záhadný úkaz, o ktorom si najprv myslel, že je oheň. Rýchlo pribehol ku dverám, ale vtom sa dym rozplynul a Alexovi sa naskytol pohľad na Pannu Máriu s Božím synom v náručí. Podarilo sa mu ho dokonca odfotiť na mobil.

Panna Mária sa opäť
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: sott.net)

"Pozeral som na to a pýtal sa Boha: "Je to znamenie?"," povedal Leiva, ktorý pochádza z Hondurasu. Fotku potom poslal svojej rodine a viacerým kňazom a pastorom, ktorých záber šokoval.

"Nie som veľmi nábožensky založený, ale verím tomu, čo som videl. Môj šéf neskôr dvere odfotil, aby zistil, či to bola len nejaká škvrna, ale už to tam nebolo. Nepochybujeme o tom, že to bola naozaj Panna Mária," dodal Alex.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu