Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Priznanie 150-kilovej ženy: Vyzerala som ako vyžratý mopslík!

Lucy a Gracie v časoch ťažkej obezity Zobraziť galériu (3)
Lucy a Gracie v časoch ťažkej obezity (Zdroj: profimedia.sk)

WISBECH - Lucy Insleyová (35) vážila takmer 150 kíl. Ťažká obezita ju trápila dlhé roky, pre to, aby schudla, ale nič nerobila. Keď si jedného dňa uvedomila, že vyzerá ako svoj pes, zhrozila sa a začala konať. O rok neskôr sa už mohla pochváliť polovičným úbytkom svojej hmotnosti.

Mladá žena začala priberať, keď bola tínedžerka. Každý rok si musela obnovovať šatník, pretože sa do ničoho nezmestila. Keď si približne pred rokom pozerala fotografie z firemného večierka, kam zobrala aj svojho domáceho miláčika, zhrozene zistila, že vyzerá ako on. Dvojitá brada a všade samé pneumatiky.

Takto to nemôže ísť ďalej, povedala si a nariadila prísnu diétu sebe aj Gracie. Teraz je ľahšia o 76 kilogramov a schudnúť sa podarilo aj mopslíkovi. "Nikdy som si neuvedomila, že som až taká tučná. Potom som na našom intranete zbadala tú fotku a skoro som odpadla. Vedela som, že s tým musím niečo robiť," hovorí Lucy, ktorá pracuje ako zdravotná sestra.

Ako ďalej povedala, keď si teraz spomenie na to, čo všetko v minulosti pojedla, cíti sa zahanbene. Problémy Angličanke robili i dlhšie prechádzky; dokonca aj do obchodu vzdialeného od jej domu len asi tristo metrov chodila autom.

"Nechala som si na pamiatku staré džínsy a tričko, aby som vedela, aká tlstá som predtým bola. Zakaždým, keď dostanem chuť na čokoládu alebo na niečo vyprážané, pozriem sa ne a okamžite ma to prejde," dodáva zdravo vyzerajúca Lucy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu