Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obézny muž sa neumýval päť rokov: Hasiči ho zachraňovali v plynových maskách!

Muža zachraňovali hasiči s plynovými maskami Zobraziť galériu (2)
Muža zachraňovali hasiči s plynovými maskami (Zdroj: Foto: 7aktuell.de)

NURTINGEN – K nechutnému prípadu boli privolaní nemeckí hasiči. Na pomoc išli 158-kilovému mužovi, ktorý ležal v špinavom byte na zemi zasypaný odpadkami a umieral. Tlsťoch sa neumýval viac ako päť rokov, kvôli neznesiteľnému zápachu museli hasiči použiť plynové masky.

Záchranári v nemeckom Nürtingene mali plné ruky práce. Museli sa popasovať s obéznym chlapom, ktorého našli v byte doslova prilepeného k podlahe medzi množstvom škatúľ od pizze.   

Vchodové dvere sa nedali otvoriť, boli zahádzané odpadkami, museli ich vylomiť. Našli ležiaceho muža, ktorý mal vážne problémy s dýchaním. Nemohol sa hýbať a doslova bojoval o život. Ako informuje denník Daily Mail, pomoc privolal mužov sused, ktorý začul ťukať o strop heslo SOS. 

Hasiči po príchode na miesto ostali v šoku. Tlstý muž sa priznal, že sa neumýval päť rokov, bytom sa šíril neznesiteľný zápach, preto museli použiť plynové masky.  Z bytu sa ho podarilo dostať až pomocou žeriava.  

Obézny muž sa neumýval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: 7aktuell.de)

"Netušili sme v akom stave je jeho byt," povedal jeden zo susedov a dodal, že k obéznemu mužovi videl chodiť len poslíčka, ktorý mu denne nosil niekoľko škatúľ s pizzou."Žil v absolútne neľudských podmienkach. Bol po kolená v odpadkoch, okolo neho bolo zhnité jedlo, plechovky, hmyz. Ten smrad bol neopísateľný," uviedol jeden zo zasahujúcich hasičov.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu