Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Úžasná premena: Dvojička sa zmenila po schudnutí na nepoznanie!

Stacey a Kelly - rozdiel 70 kíl.
Stacey a Kelly - rozdiel 70 kíl. (Zdroj: whatsonshenzhen.com)

EXETER - Britky Stacey Warrenová (40) a Kelly Acresová sú jednovaječné dvojčatá, ktoré boli od detstva na nerozoznanie. Náhle však jedna z nich musela zo zdravotných dôvodov schudnúť a rozdiel 70 kíl je zrazu taký markantný, že už sa na seba vôbec nepodobajú.

Stacey kvôli syndrómu polycystických vaječníkov musela schudnúť o viac ako polovicu svojej váhy. K tomu jej dopomohla operácia, radikálny bypass žalúdka, ktorú jej zaplatila poisťovňa. Jej sestra Kelly jej závidí a nepraje si nič iné, než tiež podstúpiť zákrok, ktorý by ale samozrejme, nemusela platiť. Kvôli svojej enormnej nadváhe totiž trpí bolestivou artritídou.

"Žartuje, že si teraz už nie sme podobné. Ale si myslím, že je pre Kelly veľmi ťažké, vidieť ma takú, aká teraz som," hovorí Stacey. "Cítim sa ako znovuzrodená. Môj manžel si robí srandu, že si vymenil manželku. "

Pred dvoma rokmi lekári Stacey varovali, že ak neschudne, tak nebude môcť počať dieťa. Za rok preto zhodila neuveriteľných sedemdesiat kilogramov, viac než polovicu svojej váhy, a dala svojej sestre Kelly všetko svoje staré oblečenie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu