Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Z "hrocha" sexicou: Dala dolu 95 kíl a opeknela!

Samatha je nielen štíhlejšia, ale menej kíl ju aj omladilo.
Samatha je nielen štíhlejšia, ale menej kíl ju aj omladilo. (Zdroj: libertatea.ro)

ESSEX - Samantha Broomfieldová (30) z Južného Essexu je jednou zo žien, ktoré dokázali vyhrať boj s nadváhou a zhodiť neuveriteľných 95 kíl. Vďaka tomu je nielen štíhlejšia, ale aj jej vzhľad prešiel pozitívnou zmenou.

Keď sa Samantha vydávala, vážila 166 kíl. Po dvoch rokoch sa jej narodila prvá dcéra Jaydee a hoci sa snažila držať všelijaké diéty, nič nezabralo. Nakoniec oslovila dietológov a vyzeralo to, že sa uberá správnou cestou, až kým znovu neotehotnela. Prsia mala také obrovské, že jej doslova viseli na bruchu, aj preto jej lekár po pôrode odporučil bypass žalúdka.

Za šesť mesiacov po operácii schudla 38 kíl a tiež začala s pravidelným cvičením. Zumba a jazdenie na bicykli dopomohli k tomu, že rok po operácii mala dole už 95 kíl. Bohužiaľ, stále tu bol problém s prsiami a koža na jej bruchu jej spôsobila infekciu pupku. Neostávalo nič iné iba zákrok.

"O rok neskôr som podstúpila plastiku pŕs, kedy mi prsia zmenšili a pridali mi do nich malé implantáty. Dnes sa chválim bujným dekoltom veľkosti 5! Tiež nosím rifle veľkosti 42, a vážim 70 kíl. Som na seba tak veľmi pyšná," hovorí dojato Samantha.

"Kto je táto tučná nevesta, ktorú si bral otecko?" Pýta sa jej 5-ročná dcérka. "To som ja, miláčik" odpovedá Samantha a dodáva: "Už nie som mamička s dvoma bruškami, dievčatko. Je to neuveriteľné, ale sama sa skoro nepoznám."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu