Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

VIDEO otcovskej lásky: Z bábätka krásnou slečnou (12) za 2 minúty!

Lotte vyrástla v priebehu pár minút
Lotte vyrástla v priebehu pár minút (Zdroj: YouTube)

UTRECHT - Filmár Frans Hofmeester z holandského Utrechtu sa rozhodol dospievanie svojej dcérky Lotte zaznamenať naozaj zaujímavým spôsobom. Každý týždeň po 12 rokov jej života urobil krátke zábery, ktoré poskladal za seba a vytvoril milé časozberné video.

Lotte začal natáčať v kolíske dlho predtým, než sa vôbec mohla posadiť. Týždne a mesiace sa na filme scvrkli do niekoľkých sekúnd. Lotte rástla do krásy, menila sa jej tvár aj dĺžka vlasov a postupne začala s otcom komunikovať. Zrazu sa obraz vyfarbil a priblížil sa Lottin dvanásty rok.

Video videli stovky tisíc divákov a ich komentáre k vytrvalému otcovskému projektu sú značne pozitívne. Dokonca aj samotného Hofmeestera taký ohlas prekvapil. "Som úplne ohromený tým, koľko ľudí do dnešného dňa záznam videlo. Vážne. Napĺňa ma to šťastím. Ďakujem všetkým," napísal otec.

Ľudia boli nadšení nápadom i prevedením a Hofmeestera povzbudzovali k pokračovaniu. To už ale autor, ktorý patrí k medzinárodne uznávaným a oceňovaným filmárom a fotografom, prisľúbil, keď na konci videa pripísal dodatok "pokračovanie nabudúce".

Lotte

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu