Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Premena Lieskovskej z Druhého dychu: Za pár minút zostarla o 40 rokov!

Premena herečky Jany Lieskovskej, maskéri jej pridali štyridsať rokov. Zobraziť galériu (11)
Premena herečky Jany Lieskovskej, maskéri jej pridali štyridsať rokov. (Zdroj: Foto: MPE Slovakia, Peter Frolo, Juraj Starovecky, Lucia Doubravová)

BRATISLAVA – Z krásky šereda! Slovenská herečka Jana Lieskovská (29), známa hlavne zo seriálu Druhý dych, sa zmenila na nepoznanie. Divadelná a seriálová tvár sa zverila do rúk maskérov, tí z nej v priebehu niekoľkých minút urobili starenu. Úpravu zovňajšku podstúpila kvôli novej role, ktorú hnedovláska najnovšie stvárňuje.

Strapaté vlasy, staré oblečenie a podivné grimasy. Tak sa najnovšie prezentuje herečka Jana Lieskovská. Na divadelných doskách totiž v nedeľu stvárni postavu stareny v grotesknom predstavení Déjà vu. „Volá sa Maaty a je to taký človek-nečlovek. Zľakla sa svojich výnimočných schopností, tie sa v nej zablokovali a začala starnúť, priblížila nám hru Lieskovská. 

Keďže má Jana 29 rokov, nebolo pre ňu ľahké zžiť sa s úlohou podstatne staršej ženy. „Musela som si nájsť istú štylizáciu, hlavne čo sa týka pohybu a reči. No je to strašne zaujímavé a vtipné hľadať v sebe zrazu takúto polohu uhundranej babky. Veľmi mi pomohol kostým,“ prezradila topkám herečka.

Čo sa samotného líčenia týka, nemalo by trvať viac ako dvadsať minút. „Nezaberie to veľa času, pretože by som mala byť natretá takým bielym divadelným kryolanom. Urobia mi šedé kruhy pod očami a dajú sieťku na vlasy,“ uzavrela tému svojej novej postavy Lieskovská.  

Takto bude vyzerať herečka Jana Lieskovská v novom divadelnom predstavení. Pribudnú ešte kruhy pod očami a bledý mejkap.
Zobraziť galériu (11)
Takto bude vyzerať herečka Jana Lieskovská v novom divadelnom predstavení. Pribudnú ešte kruhy pod očami a bledý mejkap.  (Zdroj: foto:Juraj Starovecký a Lucia Doubravová)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu