Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Deák dopíjal po hosťoch, Lieskovská hneď v náladičke!

Herci Braňo Deák a Jana Lieskovská si pochutnávajú na šampanskom. Zobraziť galériu (11)
Herci Braňo Deák a Jana Lieskovská si pochutnávajú na šampanskom.

BRATISLAVA – Na nedávnej prezentácii luxusného šampanského nechýbali ani herci známi najmä z markizáckeho Druhého Dychu Braňo Deák (29) a Jana Lieskovská (28). Obom im bublinkový alkohol evidentne chutil. O svojom vzťahu k nápojom, ktoré obsahujú nejaké to promile, nám obaja porozprávali v rozhovore.

Herec Braňo Deák sa ostrými nápojmi nedá len tak ľahko zmanipulovať. „Dám si pivo, ale nemusím toho chlomtať neviem koľko, takže malé pivko stačí,“  povedal nám a dodal, že sa nikdy tak neopil, že by o sebe nevedel. „Vždy som si všetko pamätal a odišiel som domov po svojich. Neviem sa opiť. Mám klapku, ktorá sa zaklapne. A potom do mňa už nič nejde,“ prezradil o svojom dare, ktorý vraj zdedil po mame.

Jeho herecká kolegyňa a partnerka zo spomínaného seriálu je na tom podobne. „Nikdy som sa neopila tak, že by mi bolo veľmi zle. Je tam tá hranica, keď do seba ďalší alkohol nedostanem. Ale veľmi rýchlo sa dostanem do nálady,“  prezradila s úsmevom. Zázračný štamprlík väčšinou používa namiesto lekárničky. „Ja občas využívam liečivé účinky tvrdého alkoholu. Napríklad, keď mám problém so žalúdkom, niekedy biely alkohol pomôže,“ povedala Janka.

Braňo si spomenul aj na svoj prvý kontakt s alkoholom z detských čias. „Viem, že to bolo väčšinou na takých návštevách, keď som dopíjal po hosťoch. To boli všetko naši rodinní známi, takže som sa nebál nejakej prenosnej choroby,“ smial sa pri spomienkach na minulosť.

„Asi to tiež bolo pri tých rodinných príležitostiach. Vtedy to podľa mňa začína, tam sa predsa len to šampanské dá, keď sa povolí aj deťom,“ okomentovala svoju prvú skúsenosť s alkoholickými nápojmi jeho seriálová partnerka. Viac sa dozviete z rozhovoru. 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Janou Lieskovskou a Braňom Deákom o ich skúsenostiach s alkoholom. 

Moet rozhovor 1

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu