Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kuriózny útek pred políciou: S dobitou ženou na kapote sa rútil 90 km/h

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: glennkenny.com)

BRATISLAVA/FOLMAVA – Šialenú až hororovú jazdu zažila nedávno Češka Simona N. (43) z bavorského Runingu, ktorú Nemec Jürgen S. (32) celých desať kilometrov vláčil na kapote auta. Zrejme s úmyslom zbaviť sa jej Nemec neváhal pridať až na nebezpečných 90 km/h.

Predtým ako sa celá dráma začala mal Nemec Simonu brutálne zmlátiť, dĺžil jej totiž peniaze, ktoré odmietal vrátiť. Dvojica sa mala stretnúť kvôli 210 eurám v českej Folmave. Keď Simona pochopila, že od Jürgena žiadne peniaze neuvidí, rozhodla sa zavolať políciu.

„Stála som pred jeho autom. Zrazu začal štartovať a ja som sa zľakla, že ma pritlačí k stene, ktorú som mala za chrbtom. Tak som mu skočila na kapotu,“ opísala pre Blesk začiatok šialenej jazdy Češka. Jürgen neváhal a auto naštartoval. So Simonou na kapote prešiel 800 metrov, a keď potom spomalil, stihla za jazdy zoskočiť. Tu však hrozivá dráma ani zďaleka neskončila.

Agresívny Nemec vystúpil z auta a doráňanú Simonu začal mlátiť. Keď sa vyčerpaná žena postavila na nohy a oprela o auto, násilník sa rozbehol a nešťastnica opäť skončila na kapote auta. Teraz už však Jürgen nespomaľoval a vystrašenú Simonu na kryte auta vláčil neuveriteľných 10 kilometrov.

Ukrivdený muž však vidí celú udalosť úplne inak. Tvrdí, že Simona je šéfka gangu, ktorý ho chcel okradnúť o 210 eur. Jeden z členov skupiny sa mal za ním natiahnuť do auta a začať ho škrtiť. Preto naštartoval auto a vtedy mu žena skočila na kapotu. Počas nekonečnej cesty, ktorú prešiel so Simonou na aute mal ísť údajne rýchlosťou len 20 km/h a nie spomínaných 90 km/h.

Dobitá žena po incidente skončila v nemocnici a agresor Jürgen v rukách polície. Za nebezpečné vyčíňanie mu teraz hrozí 10 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu