Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vulgárne VIDEO hitom: Drsný rozchod v Prahe valcuje internet!

Blondínka rozchod nezvládla, svoju lásku sa snažila odprosiť.
Blondínka rozchod nezvládla, svoju lásku sa snažila odprosiť. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA/PRAHA - Jediný víkend stačil na to, aby sa video s názvom "Drsný rozchod v Prahe" stalo hitom na internete a rôznych sociálnych sieťach. Odkopnuté dievča, ktoré podvádzalo svojho priateľa, sa úpenlivým prosením dožaduje odpustenia, no jej bývalý partner nemá zľutovanie. Nahnevaný sa ju snaží od auta odohnať vulgarizmami najhrubšieho zrna. Niektorí sa na celej situácii natočenej na mobil dobre pobavili, iným je blodínky ľúto.

Príklad emocionálne vypätého rozchodu mohli zažiť okolidúci na parkovisku v Prahe. Mladík, ktorý sa snažil so svojím mercedesom odísť, si musel vypočuť srdervúci prejav svojej bývalej priateľky, ktorá ho bezmocne prosila, aby s ňou zostal. "Nedokážeš ma prestať milovať zo dňa na deň," znejú úvodné slová dievčaťa, ktoré čupí v otvorených dverách auta.

"Ja ťa nemilujem už dlho," znela poriadne nahnevaná odpoveď mladíka, ktorý stihol svoju ex počas 5 minút poslať "do prd**e, p**e či hajzla" hneď niekoľkokrát. Kajúce slová uplakanej blondínky: "Ondřeji, prosím... Ja viem, že som to pos*ala," na neho vôbec nezaberajú. "Nebudem s babou, ktorá ma dva roky podvádza...," zakontruje Ondřej. Prosíkanie o poslednú šancu zjavne nemá zmysel, ale zúfalé dievča to aj tak nevzdáva ani po trpkých slovách: "Nemám ťa rád, hnusíš sa mi..., ty ku**a zasraná."

Blondínkine citové výlevy tým však iba stúpnu na intenzite: "Ale ja chcem teba, ja chcem byť iba s tebou..." Keď sa expriateľa snaží dotknúť, ten sa uhne a počastuje ju ďalšími nepríjemnými vulgarizmami: "Nesiahaj na mňa, prisahám, že sa ťa normálne štítim, ty vo*e. Vypadni, ja už neviem, čo mám robiť. Ja ťa nenávidím, ty si deb*l, fakt si deb*l. Milujem niekoho iného."

Nakoniec sa napätá situácia vyhrotí ešte viac, mladík začne dievčinu odstrkovať a vykričí je všetky prehrešky:  "Šuk*la si pred dvomi rokmi a šuk*la si znova." Aj keď sa mu podarí zatvoriť dvere, blondínka sa postaví za auto a je rozhodnutá radšej sa nechať prejsť, ako by mal odísť. Jej prosby sú však márne, po pár sekundách Onďřej predsa len naštartuje motor a vyparí sa.

O tom, že videozáznam sa stáva naozaj veľkým internetovým hitom, svedčia početné remixy pomaličky kultových viet, ktoré sa objavujú na Youtube, či iných podobných portáloch. Komentáre divákov vyjadrujú väčšinou neskonalé pobavenie a nešetria ani jedného z protagonistov.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov.

Drsný rozchod v Prahe

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu