Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ako z akčného filmu: Policajt sa držal stieračov unikajúceho autobusu!

Policajt sa autobusu držal ako kliešť
Policajt sa autobusu držal ako kliešť

HANOJ - Ako v zlom sne alebo pri divokom natáčaní hollywoodskeho trháku si musel pripadať dopravný policajt vo vietnamskej metropole, ktorý sa vydržal držať stieračov na prednom skle idúceho autobusu celý kilometer. Vodič vozidla sa totiž chcel vyhnúť plateniu pokuty a policajtovi ujsť.

Vodič diaľkového autobusu pre štyri desiatky cestujúcich odmietol policajtovi ukázať svoje dokumenty a snažil sa ujsť. Policajt však stihol skočiť na predné sklo vozidla, ktoré s ním išlo až 50 kilometrovou rýchlosťou. Zábery zverejnené na YouTube ukazujú, ako Nguyen Manh Phan opatrne prešľapuje na čelnej strane vozidla zo strany na stranu, stíhajúc pritom vykrikovať:  "Zavolajte políciu!"

Vodič nakoniec s autobusom zašiel na krajnicu potom, čo ho stíhala polícia. Tá ho nakoniec aj zadržala a obvinila z útoku na verejného činiteľa, za čo mu hrozí až trojročné väzenie.
 
Muž sa do sporu so zákonom nedostal po prvý raz. Takmer štyri roky si odsedel za dopravnú nehodu s následkom smrti. Z väzenia bol prepustený pred dvoma rokmi.
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu