Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pomalí policajti: Ženu nestihli nájsť včas, vrah ju rozštvrtil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SOUL - Juhokórejská polícia má na krku poriadny škandál. Na verejnosť sa dostali informácie o prípade unesenej ženy, ktorú policajti napriek tomu, že im telefonicky udala svoju polohu, nedokázali zachrániť. Prišli totiž príliš neskoro a vrah ju medzitým zabil a rozštvrtil.

Šéf juhokórejskej polície Čcho Hjun-oh rezignoval kvôli neschopnosti svojich zamestnancov, ktorí neboli schopní prísť včas na miesto činu včas. Unesená žena im počas sedemminútového hovoru presne opísala miesto, kde je. Spomenula aj školu a detské ihrisko, ktoré sa nachadzajú neďaleko bytu, v ktorom ju únosca držal. Keď tam konečne po dvanástich hodinách dorazili, obeť našli už mŕtvu a rozkrájanú na kúsky.

Policajtom sa ale kvôli zlej komunikácii medzi nimi a operátormi na tiesňovej linke nepodarilo miesto včas lokalizovať. Do správneho apartmánu dorazili až trinásť hodín po telefonáte a obeť už našli mŕtvu a rozkrájanú na kúsky.

"Vyjadrujem svoju najhlbšiu ľútosť nad policajnou nedbalosťou, ktorá mala strašné dôsledky, a nad pokusmi všetko zamiesť pod koberec," povedal Čcho Hjun-oh. Polícia už v súvislosti s týmto prípadom zatkla podozrivého.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu