Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík s krásnym úsmevom pobláznil internet: Stačilo jedno FOTO!

Zeddieho úsmev má zjavne veľké čaro
Zeddieho úsmev má zjavne veľké čaro (Zdroj: Facebook)

CHARLESTON - Sila internetu je taká veľká, že aj jedna fotografia dokáže urobiť z človeka hviezdu, a to naozaj zo dňa na deň! Presne to sa stalo nič netušiacemu bežcovi maratónu v britskom Charlestone, ktorého charizmatický úsmev zahltil sociálne siete.

Keď sa Zeddie Little postavil na štart, nemohol ani len tušiť, že mu práve tento krok zmení život. Amatérsky fotograf Will King pri konci trasy stisol spúšť a na snímke zvečnil jeho tvár. Fotografiu potom umiestnil na portál Flickr pod názvom "zábavne fotogenický chlapík".

Vďaka zdieľaniu obsahu si však Zeddie čoskoro získal priaznivcov aj na Facebooku a záber bol zrazu hitom nielen v jeho rodnom meste, ale jeho usmievavú tvár už zhliadli tisíce ďalších ľudí. Všetci sa vraj čudujú, ako môže niekto aj po kilometroch behu vyzerať tak skvelo a navyše sa ešte smiať.

Zeddie je však skromný a popularitu nejako nevníma. Uvidíme, či to bude platiť aj v budúcnosti, pretože na spadnutie je ponuka reklamného fotenia, ktorá by mohla predznamenávať sľubnú kariéru. Úsmev na to rozhodne má už teraz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu