Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mysteriózne rany desia mesto: Tu je ich nahrávka!

Autor tvrdí, že nahrávka je autentická
Autor tvrdí, že nahrávka je autentická (Zdroj: YouTube)

CLINTONVILLE - V americkom mestečku Clintonville vo Wisconsine sa od marca dejú čudné veci. Zrazu sa totiž začali ozývať rany a triasť zem. Keď si miestni od nich na chvíľku vydýchli, vrátili sa v plnej sile. A tentokrát vznikol aj zvukový záznam!

Nahrávka, ktorú prevzala okrem iného americká televízia ABC, pochádza z 24. marca. Jej autor ju ale nahral na internet pod prezývkou whysguy3 až o dva dni neskôr.

"Práve som si naaranžoval svoj mikrofón, ktorý som mal namierený na park Olen. Nahrávanie som zapol len sekundy predtým, než som pocítil najväčší otras od tej doby, čo som do Clintonville dorazil. Pravdepodobne bol aj ten najhlasnejší. Mikrofón ale v tú chvíľu bohužiaľ nebol v správnej pozícii pre nahrávanie. Keď zaznela tá rana, ktorú sa mi podarilo natočiť, zrovna som nasadzoval na svoje vybavenie obal," uviedol autor.

Či je nahrávka pravá, je otázne, ale faktom zostáva, že Clintonville sa začal opäť otriasať dunivými ranami. Z utorka na stredu (27. a 28. marca) bolo na policajnej stanici naozaj rušno. Asi 65 ľudí nahlásilo náhle otrasy a dunivé zvuky, ktoré boli podľa niekoľkých volajúcich hlasnejšie a silnejšie ako v predchádzajúcom týždni.

Kým odborníci podľa televízie WLUK potvrdili, že mesto v týždni od 19. marca zasiahlo zemetrasenie o sile 1,5 stupňa Richterovej škály, tentoraz sú geológovia presvedčení, že nešlo o prejav seizmickej aktivity. Všetka tá neistota však len naviedla niektorých obyvateľov na myšlienku, či mesto niečo neschováva.

Nahrávka záhadných úderov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu