Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šialené VIDEO: Rus sa trepal cez koľaje, auto mu zošrotoval vlak!

Zaseknuté auto prešiel vlak
Zaseknuté auto prešiel vlak (Zdroj: lifenews.ru)

MOSKVA - Bláznivý nápad pohodlného Rusa sa mohol skončiť oveľa väčším nešťastím. Vodič Nissanu sa z nepochopiteľných dôvodov snažil prejsť cez železničné koľaje na mieste, kde auto rozhodne nemalo čo robiť. Na svoju neprezieravosť síce nedoplatil životom, ale ako dokazujú nasledujúce zábery, vlak sa s jeho vozidlom nepekne "pohral".

Kuriózna nehoda sa stala v pondelok popoludní v Moskve na železničnej trati medzi stanicami Bakovka a Odincovo. Vodič Nissanu sa tam rozhodol prejsť cez koľaje v mieste, kde je len prechod pre chodcov.

Prednými kolesami sa mu podarilo "pokoriť" prvú koľaj, keď na trati uviazol a nemohol sa pohnúť vpred ani vzad. Vystresovaný vodič sa ešte snažil svoje vozidlo odtlačiť, ale aj pomoc okoloidúcich bola márna. Zaseknuté auto jednoducho nešlo vyslobodiť.

Po chvíli museli všetci aj tak utiecť, pretože sa práve na nich rútil vlak. Ten už nestihol zabrzdiť a auto na koľajniciach zošrotoval. Aké boli skutočné škody, portál lifenews.ru neuvádza, k zraneniam však našťastie neprišlo.

Zrážka s vlakom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu