Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Totálna posadnutosť: Telo má pokryté mrkvou, dáva si ju aj do vlasov

Zizina najväčšia láska je mrkva Zobraziť galériu (6)
Zizina najväčšia láska je mrkva (Zdroj: tlc)

SACRAMENTO - Medzi zberateľskou vášňou a závislosťou je len tenká hranica. Dôkazom toho je Zizi Howellová z Kalifornie, ktorá je doslova posadnutá mrkvou. Doma má mrkvovú komodu a jej telo zdobí 35 tetovaní tejto zeleniny.

"Som posadnutá mrkvou," priznáva Howellová v americkej relácii My Crazy Obsession. "Šesť tetovaní mám na chrbte, jedno obrovské na bruchu, 24 na pravej paži a štyri na ľavej. Chcem mať jednoducho najviac mrkiev na svete."

V Zizinom dome to naozaj vyzerá tak, akokeby v ňom zhromaždila všetku mrkvu sveta. Jedálenský stôl pokrýva mrkvové prestieranie a sviečky v tvare mrkvy, ktoré zapaľuje mrkvovým zapaľovačom. Inak nevyzerá ani kúpeľňa.

Howellová vie byť v súvislosti s koreňovou zeleninou aj trochu majetnícka. "Ak vidím niečo naozaj roztomilé, kúpim si pokojne aj šesť kusov. Nechcem aby ich mal niekto iný, ale aby boli všetky moje!"

Svojrázna Američanka dodala, že "na svojej závislosti nevidí nič šokujúce". Nechápe, prečo sa môže niekomu zdať čudné, že si pomocou mrkvy natáča hlavu a niekoľko mrkvových panáčikov tvorí jej najbližších priateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu