Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nepochopiteľná posadnutosť: Má 5 vlastných detí, radšej má 50 bábik!

Alice má bábiky zrejme ešte radšej ako svoje vlastné deti Zobraziť galériu (3)
Alice má bábiky zrejme ešte radšej ako svoje vlastné deti (Zdroj: parentdish.co.uk)

CARDIGAN - Ani päť vlastných detí nestačí tridsaťdeväťročnej Alice z Walesu na naplnenie materinskej túžby. "Adoptovala" si preto ďalších päťdesiat. Na celej veci nie je zarážajúce ani tak vysoké číslo, ako fakt, že ide o bábiky.

Mnohé matky si nedokážu predstaviť, že by v dnešnej dobe vychovávali viac ako dve deti. U Alice Winstoneovej však platí pravidlo, že čím viac, tým lepšie. Preto bola zdrvená, keď zistila, že po pôrode piateho potomka už žiadneho ďalšieho mať nemôže. Situáciu vyriešila po svojom - zaobstarala si niekoľko desiatok bábik.

Na umelé bábätka jej vlastné deti niekedy žiarlia, pretože im matka venuje viac pozornosti, ako by si zasluhovali.  Kŕmi ich, prebaľuje, umýva, spí s nimi a dokonca ich berie v kočíku na nákupy. Ich cena je kvôli špeciálnemu materiálu, z ktorého sú vyrobené, naozaj šokujúca - cena za kus sa pohybuje na úrovni 1200 libier (cca 1500 eur).

Bizarná posadnutosť začala pred siedmimi rokmi. "Svoju prvú bábiku Emily som uvidela v jednom časopise a okamžite som sa do nej zamilovala. Manžel sa ma od jej kúpy pokúšal odhovoriť, pretože bola strašne drahá, ale ja som si ju aj tak objednala," spomína Alice.

Pri bábike číslo jedna sa však zďaleka nezastavila. Za niekoľko rokov ich nazhromaždila toľko, že sa proti tomu vzbúril manžel Chris. Ten nechápal, prečo sa k nim žena správa ako k živým bytostiam. Poslednou kvapkou bolo, keď si Alice začala svoje "deti" nosiť do postele. Jej partner sa voči tomu ostro ohradil, pretože bábiky ovplyvňovali ich sexuálny život. Chris nakoniec kapituloval a odsťahoval sa. Bol si vedomý toho, že jeho žena sa svojich bábik nikdy nevzdá.

"Milujem ich, starám sa o ne, akoby boli moje vlastné. Medzi mňa a moje bábiky nikto nevkročí, nevzdala by som sa ich ani kvôli vlastným deťom," dodáva Winstoneová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu