Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dievča (18) to má s picou ťažké: Zjedlo 60 tisíc nechutností!

Kailyn nevie plastovým predmetom odolať už dlhé roky
Kailyn nevie plastovým predmetom odolať už dlhé roky (Zdroj: tlc)

KALIFORNIA - Osemnásťročná Kailyn zo Sacramenta v Kalifornii má zvláštne predstavy o dobrom jedle. Keby ste jej dali vybrať medzi čokoládou a plastovým pohárikom, zvolila by si to druhé. Tínedžerka si totiž posledných sedem rokov každý deň pochutnáva na predmetoch z umelej hmoty.

Mobilnému telefónu alebo diaľkovému ovládaniu Kailyn jednoducho neodolá. "Plast je niečo, čo naozaj chcem, a mám pocit, že ho potrebujem," povedala o svojej závislosti.

Za svoj život Kailyn ochutnala alebo dokonca zjedla 60 000 kusov rôznych predmetov z plastu: dvanásť diaľkových ovládačov, 5 000 plastových guľôčok, 1 000 kokteilových špáradiel v tvare meča, 100 vidličiek, desať fliaš od vody, tri obaly na CD, 25 plastových viečok od kávy a množstvo ďalších "dobrôt".

Kailyn pracuje v reštaurácii, kde je príležitostí na zahryznutie sa do nejakého plastového predmetu neúrekom. "Môj obľúbený druh plastov sú malé meče, ktoré dávame do drinkov," opisuje zamilované "jedlo" Kailyn a dodáva, že keď nie je v strese, tak ich za deň zje zhruba pätnásť.

Porucha charakterizovaná chuťou na nejedlé látky ako sú kov, vlasy, špina, plast a podobne sa nazýva pica. Väčšinou sa vyskytuje u detí a ľudí v starobe.

Dievča sa živí plastmi

Tip: Nejedzte TV ovládače, ale s nimi prepínajte telku! Čo je v telke sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu