Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ružová posadnutosť: Má 48, ale jej dom vyzerá ako pre Barbie!

Tipnúť si, aká je Kittenina obľúbená farba, nie je vôbec ťažké Zobraziť galériu (4)
Tipnúť si, aká je Kittenina obľúbená farba, nie je vôbec ťažké (Zdroj: odditycentral.com)

SACRAMENTO - Tomu sa hovorí posadnutosť! Kitten Kay Seraová má síce už 48 rokov, ale jej dom vyzerá, akokeby mala desať. Všetko v ňom je totiž ružové - počnúc nábytkom, elektronikou až po tie najmenšie interiérové detaily.

Kayovej príbytok vyzerá ako zväčšina domu pre bábiku Barbie. Jej obsesia ružovou farbou je citeľná ihneď po vstupe dovnútra. Všetko, na čo sa pozriete, je ružové. Taktiež aj šaty, ktoré si kupuje. Aspoň tak odpadá problém so zladením. Horšie je to už v prípade, keď ide na pohreb. Tam sa medzi smútiacimi odetými v prevažne čiernych oblekoch vyníma viac, ako by sa patrilo.

Ružovej neunikol ani jej domáci miláčik, "maltezák" Miss Kitten, ktorého raz za mesiac dáva farbiť v salóne. Okrem toho Kitten pije iba ružové nápoje a konzumuje jedlo rovnakej farby. To ale znamená, že jej jedálniček je značne obmedzený.

Všetko začalo, keď Kitten oslavovala dvadsiate narodeniny. Obliekla sa do ružových šiat s ružovými doplnkami, čo na ten vek nebolo až tak neobvyklé. "Cítila som sa v tom tak skvele a odvtedy ružovú milujem," zdôvodňuje žena, ktorá zrejme zamrzla v čase.

Kalifornčanku jej okolie považuje za čudáčku, ona si z toho ale veľkú hlavu nerobí. "Ružová na mňa pôsobí ako magnet. Keď ju niekde vidím, nemôžem si pomôcť. Ak ale naďabím na obchod, kde nie je nič ružové, okamžite odchádzam preč," hovorí.

Štyridsaťosemročná žena mala kedysi aj priateľa. Keďže ale nezdieľal jej nadšenie pre ružovú farbu, rozišla sa s ním. Napriek tomu je absolútne spokojná a ku šťastiu jej nič nechýba. Teda možno okrem ďalších ružových vecí. Tie si nielen kupuje, ale aj dostáva poštou od svojich fanúšikov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu