Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Strašidelné správy zo záhrobia: Mŕtvy muž má posielať svojim blízkym emaily!

Jack (napravo) vraj svojim blízkym posiela správy zo záhrobia
Jack (napravo) vraj svojim blízkym posiela správy zo záhrobia (Zdroj: nydailynews.com)

DUNMORE - Vyrovnať sa so stratou rodinného príslušníka alebo najlepšieho priateľa býva ťažké, najmä ak vám začne posielať záhadné správy zo záhrobia. Presne to sa stalo blízkym Jacka Froesa. Niekoľko mesiacov po jeho smrti im začali prichádzať stručné správy písané z Froeseho emailu.

Jack mal 32 rokov, keď v júni 2011 nečakane podľahol srdcovým ťažkostiam. Asi o šesť mesiacov neskôr o sebe ale dal vedieť, keď jeho najbližším prostredníctvom elektronickej pošty dorazili podivné emaily. Ešte zvláštnejší je fakt, že sa týkali záležitostí, o ktorých vedeli len dotyční a nebohý Američan.

Jedným z prekvapených adresátov bol napríklad Tim Hart, Jackov najlepší priateľ. V novembri z jeho adresy dostal email s názvom "pozerám sa". "Počul si ma? Som v tvojom dome. Uprac si už konečne tú povalu," stálo potom v samotnej správe.

"Keď som si to prečítal, úplne som zbledol. Bola to záležitosť len medzi mnou a Jackom," povedal v rozhovore pre BBC Hart. Froese ho vraj krátko pred smrťou podpichol kvôli neporiadku na povale, nikto iný s nimi ale v tú chvíľu nebol.

Správa "zo záhrobia" vyviedla z miery aj Jackovho bratranca Jimmyho McGrawa. Ten dostal email týkajúci sa jeho nedávneho úrazu. "Ahoj Jim, ako sa darí? Vedel som, že si zlomíš členok. Snažil som sa ťa varovať. Musíš byť opatrný," stálo v emaili z 21. novembra 2011.

Keď obaja muži záhadné správy prebrali s Froeseho matkou Patty, povedala im: "Myslite si o tom, čo chcete, alebo to berte ako vzácny dar."

Zdroj emailov zostáva neznámy. Hartovi to však nijako nevadí a nehneval by sa ani v prípade, keby sa ukázalo, že sa stal terčom nejakého žartíku. "Ak si len niekto rád robí z ľudí srandu, nevadí mi to,"dodal na záver Tim, ktorý na email skúsil odpovedať, ale reakcie sa dodnes nedočkal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu