Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Syn sa zabil v piatok trinásteho, mama od "neho" dostáva kruté odkazy!

Bridget s fotkou svojho nebohého syna
Bridget s fotkou svojho nebohého syna (Zdroj: thisisderbyshire.co.uk)

TUTBURY - Keď Bridget Agarovej zomrel nedávno syn, úplne ju to zdrvilo. Situáciu zhoršil ešte fakt, že jej pár dní po tragédii začali chodiť z facebookového profilu založenom na chlapcovo meno drsné odkazy. Tie tvrdili, že stále žije.

Jordan zomrel v piatok 13. apríla, deň po svojich šestnástych narodeninách. Ako darček dostal aj čerstvý vodičský preukaz. Dvadsaťštyri hodín po tom, čo úspešne zložil skúšky v autoškole, na svojom mopede z neznámych príčin narazil do múru a bol na mieste mŕtvy.

Jeho zničenej matke pár dní nato začali chodiť z falošného profilu na Facebooku odkazy ako "Nie som naozaj mŕtvy" alebo "Ahoj, mami, nie som mŕtvy, sedím pri počítači, len som utiekol". Ďalšie ju pozývali na Jordanovu narodeninovú párty.

Otrasená Bridget všetko nahlásila polícii. "Chcem, aby tie bezcitné hyeny chytili. Dúfam, že ich vypátrajú a zatvoria," vyhlásila. Facebook inkriminovaný účet okamžite zatvoril a momentálne spolupracuje s vyšetrovateľmi na odhalení identity bezcitných páchateľov. Informoval o tom server tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu