Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexujúca spolubývajúca dohnala dievča k samovražde!

Lindsay Blankmeyerová (vľavo) nezvládala sexuálny apetít svojej spolubývajúcej Laury (vpravo).
Lindsay Blankmeyerová (vľavo) nezvládala sexuálny apetít svojej spolubývajúcej Laury (vpravo). (Zdroj: nypost.com)

BOSTON - Americká študentka žaluje svoju univerzitu za to, že ju odmietla presťahovať z internátnej izby, kde musela znášať neskonalý sexuálny apetít svoje spolubývajúcej. Situácia sa vyhrotila natoľko, že Lindsay Blankmeyerová (22) podľahla depresiám a myšlienkam na samovraždu.

Laura Sidla si z internátu Stonehillskej univerzity v Bostone urobila hniezdočko lásky. So svojím priateľom sa oddávala neviazaným sexuálnym aktivitám, a to aj počas prítomnosti dievčaťa na vedľajšej posteli. A to nebolo ani zďaleka všetko. Lindsay musela často strpieť aj jej erotické skypovanie a on-line sex.

Lindsay už ako malá trpela poruchami správania a syndrómom nedostatku pozornosti, takže pobyt pri nymfomanke jej stav rozhodne nevylepšil. Na žiadnu zo žiadostí o vlastnú izbu však univerzita nezareagovala súhlasne, a tak dievčina musela polovicu semestra prežiť v hoteli. Už vtedy ale potrebovala odbornú pomoc, pretože sa u nej rozvinuli depresie. Lindsay štúdium prerušila, aby strávila nejaký čas v liečebni pod lekárskym dohľadom.

Hovorkyňa univerzity pre médiá vyhlásila, že zodpovedné oddelenia nikdy nedostali od mladej dievčiny žiadnu oficiálnu sťažnosť na sexuálne aktivity spolubývajúcej. Na žiadosti o zmenu ubytovania vraj vždy promptne reagovali ponukou viacerých alternatív, ktoré sa Lindsay nikdy nepozdávali. Ak však dá súd za pravdu Američanke, môže prísť univerzita o 150-tisíc dolárov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu