Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladík súloží v spánku, má otvorené oči a sklenený pohľad!

Stephen a Kelly Zobraziť galériu (2)
Stephen a Kelly (Zdroj: allvoices.com)

PRESTON - Niektorí ľudia zo spánku hovoria, námesační pri ňom chodia, iní sa... oddávajú sexu. Brit Stephen Davis (27) trpí sexomniou, veľmi vzácnou poruchou spánku, pri ktorej sa v noci dopúšťa intímneho styku bez toho, aby o tom vedel. Druhý deň ráno si nič nepamätá. Našťastie má chápajúcu priateľku, ktorej vraj jeho porucha nevadí.

Kelly Ramplingová (27) žije so Stephenom už päť rokov. "Keď sa ma prvýkrát opýtal, či sme sa v noci milovali, myslela som, že si na to práve spomenul. Keď som ale chcela vedieť, či si na to pamätá, odpovedal, že nie," rozpráva žena svoje prvé zážitky sa sexomniou.

Mladíkovi sa neskôr objavili záblesky pamäti na zážitok, ale nikdy si nepamätal, že by to robil. Pár bol spolu tri mesiace a aspoň raz do týždňa mal Stephen so svojou priateľkou v noci sex. Vždy v rovnaký čas, okolo tretej hodiny rannej. "Jednu noc som sa pri tom pokúsila na Stephena prehovoriť, oči mal otvorené, ale so skleným výrazom. Vtedy som pochopila, čo sa deje. Mal so mnou sex a pritom spal," dodáva Kelly.

Väčšinou je jej nočné prebudenie príjemné, niekedy ju ale trochu obťažuje. Dvojica už má spolu syna Harrisona (2), ktorého možno splodili tak, že Stephen spal.

Mladík súloží v spánku,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: allvoices.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu