Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Najšialenejšie pokusy ako zbaviť auto snehu!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ponáhľate sa ráno do práce a zistíte, že vaše auto trčí pod nánosmi snehu a na oknách máte prilepenú silnú vrstvu ľadu, čo urobíte? Pravdepodobne vám nezostane nič iné, iba zobrať metličku, škrabku a pekne sa s otravnou nádielkou popasovať. Keďže však ide o veľmi otravnú činnosť, ktorú nezriedka sprevádzajú aj nahnevané vulgarizmy, ľudia neustále hľadajú spôsoby, ako si všetko uľahčiť.

Zimné počasie je ako stvorené na potrápenie vodiča: cesty zaviate snehom, poľadovica či každodenné "odmrazovanie" auta dokážu poriadne našponovať nervy. Pre skrehnuté prsty by však mohla byť riešením napríklad vyhrievaná škrabka.

Vyhrievaná škrabka

 

V prípade, že ste dosť zazobaný alebo váš iPhone už doslúžil, máte jedinečnú možnosť vyskúšať jeho ďalšie vlastnosti, o ktorých sa nesnívalo ani výrobcovi.

iPhone

 

V ďalšom prípade stačí zapnúť výkonný audiosystém a sneh je o chvíľku preč. Zostáva otázkou, či po takých otrasoch neskončí auto na jar na vrakovisku.

Extrémny subwoofer

 

Ak budete skúšať poliať čelné sklo horúcou vodou, postupujte opatrne. Nemuselo by vám to totiž vyjsť tak, ako žene vo videu. Sklo vám pravdepodobne praskne a ani poistka vás z toho nedostane. Írsky spôsob je zjavne iba pre Írov.

Vodou na čelné sklo

 

Niektorí muži majú v metóde na odpratávanie snehu jasno. Za všetkým treba hľadať systém.

Čistenie auta lopatou

 

Ak máte pocit, že tieto "vychytávky", rozhodne nepotrebujete, buďte pri čistení auta bystrejší než chlapík na videu.

Vtipná reklama

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu