Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trvalá erekcia: Mladíkovi po tetovaní neustále stojí penis!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: sunshinecoastdaily.com.au)

IRÁN - Nemenovaný iránsky mladík (21), ktorého totožnosť chráni lekárske tajomstvo, si nechal na penis vytetovať starou tradičnou metódou nápis "šťastnú cestu" a písmeno M podľa mena svojej priateľky. Spôsobil si tým nechcene trvalú erekciu, s ktorou je však veľmi spokojný a o operácii nechce ani počuť.

"Pacient bol tetovaný ručne, ihla zrejme prenikala príliš hlboko a vytvorila sa fistula, ktorá prepojila žily, ktoré normálne prepojené nie sú. To spôsobilo, že je jeho penis plnený krvou rýchlejšie, ako môže táto krv odchádzať, tlak je teda trvalý a erekcia permanentná," uviedli lekári z Kermanshah University.

"Osem dní po tetovaní bol penis bolestivý a erekcie sa nedostavili. Počas ďalšieho týždňa ale erekcie prichádzali čoraz častejšie, až sa z toho stal trvalý stav," objasnili doktori priebeh diagnózy.

V prípade nonischemického priapizmu sa odporúča operácia, pri ktorej sa prepojenie medzi žilami zase preruší. Tú ale mladík odmietol s tým, že je so svojím stavom spokojný, pretože ho vlastne nič nebolí. Lekári na základe tohto ojedinelého prípadu ale tetovanie penisu dôrazne neodporúčajú.

Tiež by vás mohlo zaujať: Zázračné "Viagra kondómy": Pomôžu zlepšiť sexuálny život aj vám?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu