Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Desivý Valentín: Mladík (†26) si odrezal penis a žiadal lieky u zubára!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: dinodirect.com)

PEKING - Bizarnejší prípad na Valentína sa snáď už ani nemohol odohrať. Zjavne rozrušený mladík požiadal o anestetiká na dentálnej klinike, odrezal si penis a nakoniec vyskočil z balkóna hotelovej izby.

Na svätého Valentína vbehol muž so zakrvácaným rozkrokom na kliniku pri čínskej Tsinghua University, držal sa za intímne partie a požadoval anestetiká. Keď mu doktorka Li vysvetlila, že nemajú žiadne vhodné, vybehol mladík menom Zhu von, kde si pri stánku s ovocím odrezal penis a odhodil ho na ulicu.

Zhu sa po čine na kliniku vrátil. "Bola som v úplnom šoku a povedala mu, že takú ranu nemám ako ošetriť," uviedla vyšetrovateľom lekárka. Zhu sa teda vydal do nemocnice o ulicu ďalej. Podľa chirurga bolo jeho zranenie veľmi vážne a mladík stratil veľa krvi. Lekári mu preto ranu obviazali a prichystali ho na prevoz do vybavenejšej nemocnice. Pacient im však v nestráženej chvíli utiekol.

Kým ho lekári hľadali, vošiel Zhu do neďalekého hotela, mlčky minul recepciu a vyšiel na tretie poschodie, kde vyskočil z balkóna. Privolaná záchranka ho odviezla späť do nemocnice, kam polícia poslala aj jeho penis. Zhu ale krátko po prevoze početným zraneniam podľahol.

Podľa niektorých svedkov sa záhadný Zhu najprv porezal na izbe na univerzitnom internáte, tamojším študentom ale nebol. Údajne tiež netrpel žiadnou duševnou chorobou. Motív jeho šialeného činu polícia vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu