Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Politik (66) sa predávkoval viagrou: Zlomený a zapálený penis mu amputovali!

Polania doplatil na prílišnú sexuchtivosť
Polania doplatil na prílišnú sexuchtivosť (Zdroj: La Nacion)

GIGANTE - Šesťdesiatšesťročnému mužovi z južnej Kolumbie museli amputovať penis po tom, čo sa snažil urobiť dojem na svoju priateľku a užil viagru. Išlo však o množstvo, ktoré niekoľkokrát prekročilo odporúčanú dávku a u vášnivého milovníka sa tak dostavila niekoľkodňová erekcia.

Vo svojom veku už Gentilovi Ramirezovi Polaniovi jeho mužnosť neslúžila tak, ako si predstavoval. Pred milovaním so svojou partnerkou sa preto úmyselne predávkoval prípravkom na podporu erekcie.

Tá sa aj dostavila, ale prekonala jeho očakávania. Keď neustúpila ani po niekoľkých dňoch, rozhodol sa bývalý politik zájsť za lekárom. Ten mu oznámil dve zlé správy. Prvou bolo, že v penise mal zápal, bol zlomený a navyše sa v ňom rozšírila gangréna. A tou druhou, že mu budú musieť kvôli tomu pohlavný úd amputovať.

Nešťastník je už po operácii a momentálne sa zotavuje v nemocnici v meste Neiva. "Pacientovi sa vzhľadom na jeho stav darí pomerne dobre. Mal by byť v poriadku," uviedol ošetrujúci lekár pre miestne médiá.

Odborníci upozorňujú, že viagra sa má užívať len na predpis lekára. Sú s ňou totiž spojené viaceré zdravotné riziká. Z minulosti sú známe prípady, kedy sa u mužov po jej užití objavila srdcová arytmia či dokonca dostali infarkt.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu