Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž žaluje BMW: Kvôli motorke mu dva roky stojí...!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Wikipedia)

KALIFORNIA - Štvorhodinová jazda na motorke BMW so špeciálnym sedadlom mala pre istého Kalifornčana neblahé následky. Už 20 mesiacov trpí neustálou erekciou, ktorá mu bráni vo vedení normálneho života. Zúfalý muž sa rozhodol podať žalobu.

Henry Wolf sa súdi nielen s BMW, ale aj výrobcom sedadiel Corbin-Pacific. Požaduje od nich náhradu ušlej mzdy, zaplatenie výdavkov na zdravotnú starostlivosť, a tak isto aj peniaze za duševnú a emocionálu ujmu.

Muž tvrdí, že od jazdy, na ktorú sa vydal v septembri 2010, trpí dlhodobou erekciou, ktorá nechce ustúpiť. Z lekárskeho hľadiska údajne už v prípade, že erekcia trvá dlhšie ako štyri hodiny, treba vyhľadať odbornú pomoc.

"Nie som schopný venovať sa žiadnej pohlavnej aktivite, čo mi spôsobilo vážne emočné a duševné muky," nechal sa počuť Wolf.

Jeho názor však nezdieľa urológ Michael Lutz. Podľa neho nie je jeho tvrdenie nijako medicínsky podložené. Je však známe, že ku znecitliveniu v oblasti genitálií môže dôjsť, ak je na dlhšiu dobu prerušené prekrvenie oblasti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu