Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Radšej plastiku ako medové týždne: Žena minula peniaze na svadbu!

Linsey bola ochotná urobiť kvôli dobrému výzoru čokoľvek Zobraziť galériu (3)
Linsey bola ochotná urobiť kvôli dobrému výzoru čokoľvek (Zdroj: Good Morning America)

KALIFORNIA - Každá žena sa snaží v deň svojej svadby vyzerať čo najlepšie. Niektoré sú však schopné zájsť až do extrémov. Jednou z nich je aj Američanka Linsey Rayová (26), ktorá bola ochotná radšej sa vzdať medových týždňov, len aby jej zostali peniaze na plastiku ovísajúcej kože.

Kalifornčanka nespokojná so svojou váhou sa pred svadbou vrhla na diéty a cvičenie, ktoré spôsobili, že jej hmotnosť poklesla zo 110 na 70 kilogramov. Po úspešnom schudnutí jej však zostala na bruchu nevzhľadná prebytočná koža, ktorú musela maskovať až tromi vrstvami oblečenia.

Preto, keď jej priateľ navrhol plastiku brucha a lifting pŕs, nadšená žena okamžite súhlasila. Neodradil ju ani fakt, že suma 20-tisíc dolárov činila takmer celý rozpočet na jej svadbu. Obetovala medové týždne v prospech vytúženej postavy.

"Som spokojná s výsledkami. Viem, že budem vyzerať skvele vo svojich šatách. Som vzrušená z toho, ako si ich vyskúšam," uviedla Linsey šesť týždňov po operácii.


Rozdiel pred zákrokom a po zákroku je markantný

Radšej plastiku ako medové
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Good Morning America)

Linsey však nie je jedinou "obeťou" potreby vyzerať ako tá najkrajšia nevesta. Závažné kozmetické zásahy sú súčasťou rastúceho trendu tzv. svadobných plastík. Dostalo sa mu už takej popularity, že televízie do svojich programov zaradili reality šou, kde ženy súťažia o operácie pred svojím svadobným dňom.

Doktor Tenley Lawton, ktorý operoval aj Linsey, hovorí, že každý mesiac má v ordinácii aj päť či šesť budúcich neviest, ktoré sa chcú dať skrášliť skalpelom. Ochotné sú utratiť desaťtisíce dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu