Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Úspešná novinka na internete: Slečny vytŕčajú prsia pri klasických činnostiach!

Hra jej veľmi nejde, za to je dievčaťu veľmi teplo Zobraziť galériu (2)
Hra jej veľmi nejde, za to je dievčaťu veľmi teplo (Zdroj: cda.pl, downblouseloving.com)

BRATISLAVA/VARŠAVA - Na internete sa občas objavia videá, ktoré sa stanú stredobodom pozornosti v priebehu pár hodín. Niektoré sú mimoriadne vtipné, iné fenomenálne prepracované, ale vo väčšine prípadov stačí, aby v nich hlavnú úlohu zohrali bujné prsia. Dievča, ktoré si pri hre na klavír neustále upravuje tielko, dostalo do varu Poliakov natoľko, že si ho pozrelo už vyše 800-tisíc užívateľov.

Záznam s veľmi výstižným názvom  "Ako pekne hrá" spôsobil na jednom z poľských videoportálov nebývalý rozruch. Svedčí o tom aj 34-tisíc lajkov, ktoré už dostal. A nie je sa čomu čudovať. Mužskí diváci ocenili "hudobný talent" dievčaťa, ktoré síce brnká ako amatér, ale o to statočnejšie prevetráva svoj dekolt. Občas vykuknú bradavky, niekedy aj polovica pŕs.

Ako pekne hrá

Podľa komentárov, ktoré sú nielen v poľštine, ale aj češtine či maďarčine, sa dá veľmi ľahko zistiť, čo sa na hre užívateľom páči najviac. "Brutálne krásne prsia," napísal jeden. A ostatní sa svorne pridávajú: "Je nádherná. " "Mohla by mi dávať lekcie klavíra." "Môj bože, to je virtuózka." Niektorí však veľmi rýchlo prišli na to, že všetko je vlastne narafičené a dievčaťu nie je teplo len tak bezdôvodne.

Stránka, z ktorej video pôvodne pochádza, sa totiž zaoberá práve produkovaním takýchto lascívnych záznamov zameraných na obnažené poprsie a vykuknuté bradavky. Údajne sú to všetko britské dievčatá, ktorým ich vnady nenápadne vypávajú pri úplne bežných situáciách, ako je cvičenie, umývanie riadu alebo čítanie časopisu. Portál sa dokonca hrdí tým, že všetky udalosti sú prirodzené a snažia sa tak vystihnúť osobnosť každej modelky.

Úspešná novinka na internete:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: cda.pl, downblouseloving.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu